Mobilt sykkelverksted

Innhold

Bypakke Grenlands rullende sykkelverksted er i farta og tilbyr enkel sykkelsjekk flere steder i Grenland fra 19. april til 11. juni i Skien, Porsgrunn og Siljan. De kommer til Siljan 11. mai.

11. mai altså, mellom kl. 16:00 og 17:30 kan du ta med sykkelen til parkeringen mellom Spar og Rema1000 for en enkel sykkelsjekk.

Når sykkelen fungerer som den skal, blir også sykkelgleden så mye større. I disse dager er det mange som henter frem sykler fra boder og garasje. Men med ti tommeltotter eller kanskje liten tid til sjekk av familiens sykler kan bypakkas rullende verksted bli løsningen.

- Vi har tatt imot ca. 350 sykler årlig de to siste sesongene, opplyser Rikke Philippi, kampanjeleder i Bypakke Grenland.

Sykkelreparatørene er nå klare for en ny sesong.

- Min favoritt er å få jobbe med barnesykler, og det får vi mange av, sier sykkelreparatør Karla Pelnor.

- Mange som ellers ikke ville fått service på sykkelen sin kommer til oss. Det er fint å oppleve at barna blir glade, og vi har gjort sykkelen trygg igjen. Vi gjør vårt beste med tiden vi har på sykkelverkstedet, men av og til må det en mer tidkrevende reparasjon til. I slike tilfeller vil eieren få en lapp fra oss om hva som bør gjøres, sier hun.

Publisert: 22.04.2022 08.26