Påskekunst i Siljan sentrum

Innhold

Opdalen barnehage har satt sitt kunstneriske preg på bygda med utstillingen sin i trærne på rasteplassen ved butikkene i Siljan sentrum.

Bakgrunnen er at Opdalen barnehage har en årlig markering der de viser frem og synliggjør barnehagens aktiviteter og mangfold.

I år var temaet for Barnehagedagen «La meg skape» med fokus på barnehagens arbeid med  rammeplanens fagområde kunst kultur og kreativitet.

Kunstverkene er laget av alle barna i Opdalen barnehage. Det er fireåringen som sammen med voksne har vært å hengt opp kunsten. Denne kunstutstillingen er også i tråd med Barnehagens Reggio Emilia satsing hvor blant annet det å ta nærmiljøet i bruk for å knytte bånd mellom barnehagen bygda.

Grunnen til at det ble denne type utstilling denne gangen er fordi det passet godt med at det snart er påske, og vi har latt oss inspirere av barnehagene i Larvik som hvert år har en påskeutstilling i Stavern. Utstillingen vil henge til over påske.

Barnehagedagen ble også markert i barnehagen med flere kunststasjoner hvor aldersblandede grupper fikk være kreative med veggmalerier, kulemaling og lage et bilde av en hare med bruk av forskjellige materialer.

Publisert: 15.03.2018 14.35